Casa Renata

Carvoeiro

Click here to edit subtitle

De villa is gelegen op 1 kilometer van het centrum van Carvoeiro, met zijn vele restaurantjes, barretjes, winkeltjes en het centrale plein aan het strand, waar in de zomermaanden elke avond lifemuziek wordt gemaakt.

 

Volgens velen is Carvoeiro het leukste dorp van de Algarve, het heeft niet de lange zandstranden van Praia da Rocha, niet het wilde nachtleven van Albufeira, maar alles wat een vakantie aangenaam kan maken is hier te vinden. 

gezellige stranden, met strandtentjes, U heeft het voor het kiezen, drukkere of rustige.

 

In en om Carvoeiro zijn vele uitstekende restaurants, doch ook de goedkope, goede typisch portugese restaurantjes, vele cafés, waarvan 2 nederlandse, winkeltjes, supermarktjes, terassen, tennisparken, disco en zelfs een strip club.... kortom een ideaal vakantiedorp voor jong en oud.

 

Als u vanuit de villa 500m naar rechts loopt, richting het centrum, vind U al de eerste ( Europese keuken ) restaurants  en bars, gaat u naar links dan vind U na 800m al de eerste portugese restaurantjes, waar U voor € 7,- al een lekkere daghap kunt eten inclusief een drankje, nagerecht en koffie na. Hier kost een koud flesje bier op het terras ( 0,33cl ) nog 1 euro.....

 

De Portugese keuken is wereldwijd bekend, kijk naar de video, wordt het niet tijd portugal te ontdekken en uw verblijf in Casa Renata te boeken ?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2toQzEqC5WQ

 

Op 4 kilometer vanaf de villa treft U het authentieke vissersplaatsje Ferragudo, eveneens bekend om zijn vele ( vis ) restaurantjes, barretjes, smalle straatjes en het gezellige plein in het centrum.

 Hier kunt U ook een taxi-boot nemen naar Praia da Rocha, het strand van Portimão.

 

Omdat de Algarve zoveel te bieden heeft  adviseren wij U een auto te huren, U kunt fantastische tochten maken naar de mooie stranden, de westkust of de bergen in. kijk naar de video´s, hebben we teveel gezegd ?

 https://www.facebook.com/media/set/?set=vb.235017493262248&type=2

 

Voor de golfliefhebbers is de Algarve een walhalla, binnen een straal van 40 kilometer kunt U kiezen uit 30 18-holes banen !

In 2012, de Algarve was de winnaar van de European World Travel Awards als Europa´s beste strand bestemming en Europa´s beste Golf bestemming !

http://www.worldtravelawards.com/award-europes-leading-beach-destination-2012

 

Binnen een straal van 25 kilometer kunt U :

Carten, paardrijden, zwemmen in 2 waterparken, alle watersporten beoefenen, tennissen, downhill biken, Jeepsafari, Quadsafari, dolfijnensafari, golfen op 20 18-holes banen, kano-en, paardrijden, zwemmen met dolfijnen, grottentochten, zeevissen, boottochten, riviertochten naar Silves,  wandeltochten, kleiduiven schieten, meer dan 50 stranden, de een nog mooier dan de ander, honderden restaurantjes, shopping-centres in Portimão en Albufeira bezoeken, vliegen, parachutespringen, het is teveel om op te noemen...

 

Met meer dan 300 dagen zon is de Algarve dé ultieme vakantiebestemming van Europa.

 

De Algarve was in 2012 winnaar van de WORLD TRAVEL AWARDS als beste golfbestemming 2012 van Europa en beste strandbestemming 2012 van Europa, op 1 September 2013 is de Algarve wederom winnaar als beste golf- en strand bestemming 2013 !

 

Daarnaast heeft het prestigieuze reis-tijdschrift Nast Traveler een van de stranden van de Algarve, Praia Dona Ana, geclassificeerd als mooiste strand ter wereld, in de 50 mooiste stranden ter wereld-lijst staan in total 3 stranden in de Algarve.