Casa Renata

Carvoeiro

Click here to edit subtitle

Indien U op zeer korte termijn besluit om naar Carvoeiro op vakantie te gaan, kunt U ons altijd benaderen voor een mooie lastminute deal áls wij de villa nog beschikbaar hebben.


LASTMINUTE VANAF 4 juli t/m 11 Juli 2015 € 1295,- IPV € 1495,- PER WEEK  EN 2 FLESSEN MOOIE PORTUGESE WIJNEN BIJ AANKOMST !


Het voor- en najaar zijn ook heerlijke maanden om vakantie te houden in de Algarve, met temperaturen overdag tussen de 18º en 25º is het prima vertoeven in Casa Renata !


Hieronder treft U de prijslijst 2015

 

wij hebben de prijzen laag gehouden in vergelijk met het aanbod in de regio.

De prijzen zijn inclusief WiFi, handdoeken-wissel na 4 dagen en eindschoonmaak.


Bij een verblijf langer als 10 dagen vindt elke week een tussenschoonmaak plaats ( schone handdoeken, schoon beddegoed, stofzuigen, dweilen )

 

De minimale huurperiode is 7 nachten.

Aankomst ( vanaf 15:00 uur ) en vertrekdagen ( uiterlijk 10:00 uur ) bij voorkeur vrijdag en zaterdag, andere dagen in overleg.

Indien wenselijk of als U op een ongemakkelijk tijdstip aankomt kunnen we zorgdragen voor een gevulde koelkast om de eerste vakantiedag prettig te beginnen. ( 2 personen € 35,- / 4 personen € 60,- / 6 personen € 75,- ).

 

Borg :

 

De borg bedraagd € 300,- en dient bij aankomst en sleuteloverdracht te worden betaald. De borg wordt geretourneerd als bij vertrek alles in orde is.

.

De villa is voorzien van electrische kachels, in de maanden November t/m Februari zijn de prijzen exclusief electriciteit-gebruik.

 

Betaling :

 

De aanbetaling van 50% van de totale huursom dient binnen 5 dagen na het ontvangen van de bevestigings-mail te worden voldaan. De reservering is pas rond als dit bedrag door ons is ontvangen. Het resterende bedrag van de huursom ( 50% van de totale huursom ) dient u uiterlijk 8 weken vóór de start van de huurperiode te voldoen.

Bij boekingen binnen 8 weken voor aanvang van de huurperiode dient U het totaalbedrag in één keer te voldoen. Bij boekingen op korte termijn ( binnen drie weken voor de aanvang van de huurperiode ) dient de betaling meteen na ontvangst van de bevestiging per telefonische of elektronische overboeking geregeld te worden, de reservering wordt bevestigd na ontvangst van de betaling.

Annulering :

 

Annuleringen dienen telefonisch en schriftelijk aan ons te worden bevestigd. De annuleringskosten bedragen tot 8 weken voor aanvang van de huurperiode 25 % van de huursom. Van 8 tot 4 weken voor aanvang van de huurperiode 75% van de huursom. Bij latere annulering is de gehele huursom verschuldigd. Voor deze kosten kunt u zich verzekeren d.m.v. een annuleringsverzekering. We adviseren u dan ook dringend naast een reisverzekering ook een annuleringsverzekering af te sluiten.

 

Uitusting :

 

Wifi, open haard, Nederlandse TV en radio , DVD-CD, Safe, Alarm, garage, wasmachine, afwasmachine, magnetron, citruspers, koel-vries combinatie, toaster, waterkoker, koffiezetter, mixer, gasfornuis met gasoven, brandblusser, branddeken, kluis, droogmolen, BBQ, prive zwembad met verlichting en afdekking, separate badkamer bij het zwembad, ligbedden met matrassen, parasols, bijzettafeltjes, eettafel met stoelen op het terras, grote bedden, warm water dmv solar, zwembadservice, tuinman, kinderbedje, kinderstoel, boeken, dvd´s, prive parkeerplaats voor 3 auto´s, marmeren vloeren ( anti-alergie ), handdoeken, badhanddoeken, beddegoed.

                            Prijzen 2015 per week :

 

 • 5 Januari - 14 Februari               €  895,-
 • 14 t/m 28 Februari                      € 1095,-                             
 • 1 Maart t/m 25 April                    €  995,-
 • 26 April t/m 31 Mei                      € 1095,-                                
 • Juni                                             € 1295,-
 • Juli - Augustus                            € 1495,-                                
 • September                                  € 1295,-
 • Oktober                                       € 1095,-
 • November                                   €  995,-
 • 1 t/m 21 December                     €  895,-
 • 22 December t/m 4 Januari        € 1095,-


Wij hebben meerdere luxe villa´s en appartemlenten in ons bestand, allen aantrekkelijk geprijsd, vraag ons ernaar !

Om ook voordelig uw reis te boeken adviseren wij te kijken op

http://www.goedkoopstevliegtickets.nl/ 

 

Het strand van carvoeiro is minder dan 10 minuten lopen vanaf Casa Renata, binnen een straal van 6 kilometer vindt U de mooiste stranden van Europa, met de schoonste lucht en het schoonste water, de meeste heel rustig en sommigen wat drukker, maar nooit te druk.

Tevens kunnen wij voor U verzorgen :

 

Catering- ( ontbijt, lunch, diner, BBQ ) en boodschappen service

Auto - en Golfclubshuur tegen scherpe tarieven

Sangria Service

Algarve bezienswaardigheden prive tours

 

Regionale wijnen proeverij

Extra schoonmaak / wasservice

Nightlife tours

Amusement ( life-muziek, Fado )

Transfers

Alle wensen die U heeft zijn voor ons een uitdaging om te realiseren

 

De Algarve kust heeft vele kliffen, één daarvan is zeer bekend, 8 km van Casa Renata kunt U proeven van de heerlijke wijnen van Sir Cliff Richard.